T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Ordu Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi

2017 Kütüphane Haftası

01.JPG
53. Kütüphane Haftası ziyareti: Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, Kütüphane Müdürü Sayın Muhammet UZUN

02.JPG
53. Kütüphane haftası münasebetiyle Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Muhammet UZUN, Kütüphane Personelleri ve kütüphanemizde 2016 yılında en çok ödünç kitap alan okurlarımız Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI'yı ziyaret etmişlerdir. 

03.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, 2016 yılında en çok kitap okuyan yetişkin bölümü birincisi Emekli Öğretmen Hakkı ARAN'a ödül vermiştir.

04.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, 2016 yılında en çok kitap okuyan yetişkin bölümü ikincisi Hilal BAŞTEPE adına Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Recep Ali Aslan'a ödül vermiştir.

06.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, 2016 yılında en çok kitap okuyan Çocuk bölümü birincisi Dumlupınar İlkokulu öğrencisi Emin Taha ÖZTÜRK'e ödül vermiştir.

05.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, 2016 yılında en çok kitap okuyan Çocuk bölümü ikincisi Sakarya Ortaokulu Zeynep ÖZTÜRK'e ödül vermiştir.


07.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, Kütüphaneden emekli olan personelimiz Adem YÜKSEL'e hizmetlerinden dolayıTeşekkür Belgesi vermiştir.

08.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı, Kütüphaneden emekli olan personelimiz Yaşar ÇAKMAK'a hizmetlerinden dolayıTeşekkür Belgesi vermiştir.

09.JPG