T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Ordu Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi

2016 Kütüphane Haftası

aa.JPG
52. Kütüphane haftası kutlama programı, Müdürlüğümüz konferans salonunda yapılmıştır. Programa; Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem AKTEPE, İlçe Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Ethem ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ekrem CİNOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Abdullah UÇAR, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tayfun KARATAŞ, daire amirleri ve misafirler katılmıştır.

aa_04.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI, 2015 yılında kütüphanemizden en çok kitap alan yetişkin bölümü birincisi Mehmet NEMUTLU'ya ödül vermiştir.

aa_05.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI, 2015 yılında kütüphanemizden en çok kitap alan çocuk bölümü birincisi Sedanur KOCA'ya ödül vermiştir.

aa_08.JPG
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem AKTEPE, 2015 yılında kütüphanemizden en çok kitap alan yetişkin bölümü ikincisi Aslıhan BAHAR ve çocuk bölümü ikincisi Tülin YENİKÖY'e ödül vermiştir.  

aa_09.JPG
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayı Ekrem CİNOĞLU, 2015 yılında kütüphanemizden en çok kitap alan yetişkin bölümü üçüncüsü Öğretmen İsmail ESTİ ye ödül vermiştir.  
aa_10.JPG
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayı Ekrem CİNOĞLU, 2015 yılında kütüphanemizden en çok kitap alan Çocuk bölümü üçüncüsü Suna YILMAZ' a ödül vermiştir.


aa_02.JPG
Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem AKTEPE, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Sayın Abdullah UÇAR, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Tayfun KARATAŞ, 52. Kütüphane Haftası Kitap Sergisinin açılışını yapmışlardır.  
aa_03.JPG

aa_11.JPG

aa_12.JPG

aa_13.JPG

aa_14.JPG

aa_15.JPG

aa_16.JPG

aa_17.JPG

aa_18.JPG

aa_19.JPG

aa_20.JPG

aa_21.JPG